Set mobilier gradina/terasa Heinner Taman, 3 piese | Review si Sfaturi utile

Articol publicat la9 martie 2022 @ 11:41

0
(0)

Heinner Taman este un set de mobilier spatios potrivit pentru terase sau gradina ce poate deveni numaidecat locul perfect pentru relaxare. Dar pentru inceput va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Setul Heinner Taman este format dintr-o canapea extinsa cu dimensiunile de 126 x 63 x 66 cm, o canapea cu doua locuri ce masoara 113 x 63 x 66 cm si o masa de cafea prevazuta cu blat de sticla care masoara 63 x 27 x 40 cm. Este realizat pe structura de otel si impletitura din plastic tip rattan, iar pentru a spori nivelul de confort, vine la pachet si cu perne pentru spatar si sezut. Un avantaj ar fi si faptul ca husa pernelor din dotare poate fi detasata si spalata foarte usor in masina de spalat rufe.

Setul este foarte usor de asamblat, dar si de intretinut si se incadreaza destul de usor in orice decor. Imbina excelent nivelul de confort, ergonomie si funcitonalitate pentru un rezultat cat mai bun. In plus, poate sustine o greutate maxima de 90 de kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Heinner Taman este un set de mobilier de gradina sau terasa spatios si usor de intretinut, care poate constitui o alternativa buna si pentru gradina voastra. Cumparatorii s-au declarat multumiti de alegerea facuta si sustin ca acest set a fost in conformitate cu asteptarile sale. Este usor de curatat si de intretinut, este destul de mare si potrivit inclusiv pentru petrecerile cu prietenii, iar pernele din dotare ofera confortul de care au nevoie. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner Taman

9.6

Raport calitate-pret

9.5/10

Design

9.5/10

Mod de intretinere

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Spatiu generos
  • Pernute confortabile
  • Huse detasabile si lavabile

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu