Set masa pentru Gradina IDL® Bali cu 6 SCAUNE : Review si Sfaturi utile

Articol publicat la7 iulie 2021 @ 13:25

0
(0)

Setul de gradina IDL Bali este o varianta foarte buna chiar si pentru cei cu un buget mai mic. Ofera sase locuri, este suficient de spatios si totusi vine la pachet cu un pret mai mult decat rezonabil.

Setul IDL Bali este format dintr-o masa ovala si sase scaune. Piesele sunt realizate din plastic, astfel ca vor fi foarte usor de intretinut si rezistente la intemperii. Poate fi amplasat pe terasa sau in balcon, in gradina sau plaja ori garaj.

Materialul polipropilena ofera o buna rezistenta la umiditate, se intretine foarte usor stergand-o cu o carpa sau laveta, este usor de depozitat si nici nu ocupa mult spatiu. Setul este ideal atat pentru interior, cat si pentru exterior.

Masa masoara 140 cm lungime, 70 cm inaltime si 70 cm latime, alaturi de o greutate de 6.6 kg. Scaunele masoara fiecare 54 cm latime, 90 cm inaltime si 57 cm lungime, cantarind doar 2 kg.

Set masa pentru Gradina IDL® Bali

Verifica oferta actuala!

Asadar, setul IDL Bali este o varianta foarte practica si accesibila ca pret pe care o puteti lua in considerare. Cumparatorii sustin ca s-a dovedit a fi un produs mai bun decat s-ar fi asteptat, declarand ca masa este suficient de spatioasa, scaunele confortabile, unii dintre ei amplasandu-le in interior, iar altii in exterior. Materialul este destul de rezistent, produsele sunt usor de curatat, iar in ansamblu sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: IDL® Bali

9.2

Raport calitate-pret

9.0/10

Design

9.0/10

Mod de intretinere

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de intretinut
  • Rezistent la umiditate
  • Se adaptoasa usor oricarui decor

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu