Set mobilier gradina KETER Emily, 4 piese, grafit : Review si Recomandari

Articol publicat la6 iulie 2021 @ 20:55

0
(0)

KETER Emily este un set de gradina ieftin si practic, care se poate adapta excelent in orice decor, indiferent ca este vorba despre o gradina sau o terasa. Poate fi o alegere inspirata si pentru cei cu un buget mai redus, dar mai intai va propunem sa aflati mai multe informatii utile.

Setul cu mobilier de gradina KETER Emily este format din patru piese – o masa patrata, doua scaune si o canapea realizate din polipropilena ce nu necesita mentenanta si nici nu presupune un mod de intretinere dificil. De asemenea, ofera o buna rezistenta UV, stratul de la suprafata nu se exfolieaza, nu se degradeaza si nici nu se decoloreaza in contactul cu factorii externi. Rezista foarte bine si la intemperii precum ploaie, umiditate ori zapada. Piesele pot fi curatate foarte simplu chiar si cu o laveta umeda.

Scaunele masoara 68 x 64 x 75 cm, canapeaua cu doua locuri 111 x 68 x 75 cm, iar masa 65 x 47 x 42 cm. Ofera un design simplu si se integreaza foarte bine in orice decor.

Set mobilier gradina KETER Emily, 4 piese, grafit review

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, setul cu mobilier de gradina KETER Emily este o varianta buna si pentru cei cu un buget mai mic ce se poate incadra in orice decor fiind destul de spatios si foarte practic. Cumparatorii sustin ca au instalat rapid piesele, materialele sunt in regula, iar produsele sunt foarte usor de curatat. Nu sunt pretentioase, nu se degradeaza usor, iar in ansamblu, sunt multumiti cu alegerea facuta. Recomanda mai departe acest set si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: KETER Emily

9.1

Raport calitate-pret

9.0/10

Design

9.0/10

Mod de intretinere

9.4/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de intretinut
  • Rezistent la UV si intemperii
  • Design simplu usor de integrat in orice decor

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu