Set mobilier gradina/terasa Nebraska, canapea 2 locuri + 2 fotolii + masuta depozitare, perne incluse, maro : Reivew si Recomandari

Articol publicat la1 iulie 2021 @ 7:59

0
(0)

Setul de mobilier pentru gradina sau terasa Nebraska este o varianta interesanta, dar si foarte accesibila ca pret pe care  o puteti integra cu usurinta in orice decor. Este destul de spatios si usor de intretinut, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Setul de mobilier de gradina / terasa Nebraska este format dintr-o canapea cu doua locuri, doua fotolii si o masina prevazuta si cu spatiu de depozitare. Setul este realizat idn plastic ce imita ratanul oferind un design placut. Puteti depozita in interiorul masutei o multime de lucruri pe care sa le aveti la indemana, chiar si jucariile celor mici.

Mobilierul continut de acest set este unul minimalist, usor de integrat, care poate face fata oricaror conditii meteorologice.  Atat scaunele, cat si canapeaua sunt prevazute cu perne la nivelul sezutului ceea ce inseamna ca veti putea avea parte de un confort foarte bun. De asemenea, aceste perne dispun de huse detasaible, pe care le veti putea spala si in masina de rufe.

Ar fi bine ca pe timpul iernii sa depozitati mobilierul intr-un spatiu protejat de zapada si intemperii, iar recomandarea producatorilor este sa protejati pernele de ploaie.

Mai jos, va las o poza sugestiva in care va sunt indicate dimensiunile fiecarei piese de mobilier din setul Nebraska:

Set mobilier gradina/terasa Nebraska dimensiuni

Verifica oferta actuala!

In concluzie, daca sunteti in cautarea unui set de mobilier cu design minimalist, rezistent si usor de intretinut, setul de gradina Nebraska poate fi o alegere interesanta. Cumparatorii au oferit un feedback foarte bun declarandu-se incantati de alegerea facuta si sustinand ca s-a dovedit a fi niste produse mai bune decat s-ar fi asteptat. Au mai declarat ca setul a fost usor de asamblat, arata bine atat pe o terasa, cat si in gradina sau verande, iar scaunele, respectiv canapeaua sunt confortabile. In opinia lor, raportul calitate/pret al acestui set este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Nebraska

9.5

Raport calitate-pret

9.4/10

Design

9.4/10

Mod de intretinere

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Scaune si canapea confortabile
  • Masuta cu spatiu de depozitare
  • Usor de curatat
  • Husele pernelor sunt detasabile

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu