Set mobilier gradina/terasa Kring Amalfi, masa, 6 scaune, maro : Review si Pareri

Articol publicat la1 iulie 2021 @ 5:40

0
(0)

Esti in cautarea unui set de mobilier pentru gradina sau terasa destul de spatios si totusi rezonabil la pret? Setul Kring Amalfi poate fi o optiune interesanta ce ofera un design modern si o capacitate de sase locuri.

Setul de mobilier pentru gradina sau terasa Kring Amalfi este realizat din otel, aluminiu si sticla. Set format dintr-o masa dreptunghiulara ce poate sustine o greutate de maxim 90 de kg si sase scaune cu posibilitatea de a sustine o greutate de pana la 100 de kg. Masa este prevazuta cu sticla termorezistenta, usor de intretinut, ce poate sustine si vase mai voluminoase. Atat masa, cat si scaunele sunt acoperite cu plastic tip ratan sintetice, oferindu-le o mai buna rezistenta la socuri, dar si la conditii meteo nefavorabile.

Setul ofera o buna rezistenta atat la inghet, cat si impotriva radiatiilor UV. Se poate integra foarte usor in orice decor, neavand un design foarte sofisticat, iar intretinerea acestuia este una destul de simpla.

Totodata, setul vine partial asamblat, va trebui sa mai montati cateva componente pentu a il intregi. Nu este nimic dificil, intrucat veti primi si instructiunile necesare pentru a va face treaba rapid si eficient.

Masa are o lungime de 152 cm, inaltime de 102 cm si latime de 72 de cm. Scaunele masoara 90 cm inaltime cu spatar, 57 cm latime si 63 cm lungime.

scaun Kring Amalfi

Verifica oferta actuala!

Asadar, daca esti in cautarea unui set fie pentru gradina, fie pentru o terasa spatioasa, poti opta pentru Kring Amalfi, un set de mobilier foarte practic, deloc costisitor si rezistent. Cumparatorii actuali s-au declarat multumiti de alegerea facuta si sustin ca, in primul rand, le-a placut faptul ca s-a incadrat perfect in peisaj, gratie design-ului destul de simplu. De asemenea, montajul a fost unul usor, scaunele sunt destul de confortabile, iar elementele din ratan se imbina foarte furmos cu cele de sticla. Pentru pretul de achizitie sunt de parere ca este un produs reusit, astfel ca, in opinia lor, raportul calitate/pret este unul bun.

masa Kring Amalfi

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kring Amalfi

9.4

Raport calitate-pret

9.4/10

Design

9.3/10

Mod de intretinere

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Se integreaza usor in orice decor
  • Spatios
  • Design placut
  • Rezistenta buna la inghet si radiatii UV

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu