Set mobilier gradina Lido Dinner, canapea 2 locuri + 4 scaune + masa, maro Review si Pareri

Articol publicat la28 iunie 2022 @ 11:12

0
(0)

Setul de mobilier de gradina Lido Dinner poate fi o alegere inspirata si pentru familiile mai mari unde va puteti petrece clipe de relaxare, pretioase. Este un model destul de spatios, usor de integrat in orice decor.

Lido Dinner include sapte piese si anume o masa dreptunghiulara cu dimensiunile de 112 x 59 x 90 cm, patru scaune cu dimensiunile de 60 x 59 x 90 cm si o canapea cu doua locuri ce masoara 112 x 59 x 90 cm. Este fabricat din ratan sintetic de culoare maro care se asorteaza si se potriveste usor in orice decor.

Un alt avantaj al acestui set se refera la modul de intretinere foarte facil, dar si rezistenta pe care o ofera. Trebuie doar sa il curatati de praf regulat cu o carpa moale. In plus, pentru mai mult confort, atat scaunele, cat si canapeaua sunt prevazute cu pernute la nivelul sezutului.

Verifica oferta actuala!

 Asadar, setul Lido Dinner poate fi o alegere inspirata atat pentru o gradina, cat si pentru o terasa, fiind usor de integrat in orice decor si destul de spatios. Cumparatorii sunt incantati de alegerea facuta si declara ca produsul in cauza a fost o optiune pentru nevoile sale. Arata bine, se intretine usor si pana acum s-a comportat foarte bine in ceea ce priveste rezistenta pieselor. Astfel, sunt de parere ca au facut o achizitie reusita al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Lido Dinner

9.5

Raport calitate-pret

9.4/10

Design

9.4/10

Mod de intretinere

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Spatios
  • Usor de intretinut
  • Design placut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu