Set mobilier gradina/terasa Heinner Riga canapea + 2 fotolii + masuta, perne inclus, bej | Review detaliat

Articol publicat la1 martie 2022 @ 12:13

0
(0)

Heinner Riga este un set de mobilier potrivit pentru gradina sau terasa, care poate deveni locul principal de relaxare unde sa petreceti timp de calitate cu cei dragi. Dar mai intai, va propunem sa aflati in continuare mai multe informatii utile.

Setul de mobilier Heinner Riga este format dintr-o masa de cafea cu blat de sticla cu dimensiunile de 90 x 50 x 35 cm, o canapea cu doua locuri cu dimensiunile de 122 x 65 x 77 cm si doua fotolii cu dimensiunile de 68 x 65 x 77 cm. Totodata, trebuie sa metnionam faptul ca acest set este potrivit pentru persoane cu greutatea maxima de 90 de kg.

Setul prezinta un design foarte placut, este realizat pe structura de otel si impletitura din plastic tip ratan, de calitate foarte buna. Este un set versatil pe care il puteti aseza in functie de spatiul de care dispuneti. Totodata, este usor de montat, dar si de intretinut. In plus, pentru mai mult confort pentru utilizator, atat canapeaua, cat si fotoliile au fost prevazute cu pernute foarte confortabile.

Verifica oferta actuala!

Asadar, fie ca locuiesti la casa sau la bloc, setul de gradina/terasa Heinner Riga poate fi o varianta inspirata de luat in considerare ce ofera confort, dar si un dseign modern. Cumparatorii actuali sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca setul de mobilier Heinner arata foarte bine, se intretine usor si se integreaza perfect in gradina lor. Considera ca au facut o achizitie reusita al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner Riga

9.6

Raport calitate-pret

9.6/10

Design

9.6/10

Mod de intretinere

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confortabile si spatioase
  • Usor de intretinut
  • Design placut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu