Set mobilier gradina/terasa Kring Berga Review si Pareri utile

Articol publicat la1 noiembrie 2022 @ 22:36

0
(0)

Setul Kring Berga este un model potrivit pentru terasa sau gradina care poate crea un rol de relaxare si distractie alaturi de familie si prietnei. Ofera un bun confort si este usor de integrat in orice decor.

Setul de mobilier de gradina/terasa Kring Berga este format dintr-o masa, doua fotolii si o canapea de doua persoane, in total, oferind trei locuri. Acestea sunt prevazute si cu perne groase, de 9 cm, ce asigura un bun confort. Deasupra mesei, este atasata o placa de sticla prinsa cu ventuze.

Mobilierul este realziat din metal, ceea ce asigura o buna rezistenta la intemperii. Totodata, este si foarte usor de intretinut.

Verifica oferta actuala!

Astfel, setul Kring Berga se distinge prin design-ul elegant si rezistenta la intemperii, putand fi o alternativa buna in multe situatii. Cumparatorii sustin ca au facut o alegere foarte buna optand pentru acest model si declara ca arata chiar mai bine in realitate. Este elegant, materialele par rezistente, iar piesele de mobilier sunt extrem de versatile. Recomanda cu incredere mai departe produsul si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kring Berga

9.6

Raport calitate-pret

9.6/10

Design

9.6/10

Mod de intretinere

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Design placut
  • Scaune si canapea confortabile
  • Usor de intretinut
  • Materiale rezistente

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu