Set mobilier gradina/terasa Kring Bahamas, masa, canapea, 2 fotolii, portocaliu : Review si Sfaturi utile

Articol publicat la2 iulie 2021 @ 5:30

0
(0)

Kring Bahamas este un set de mobilier de gradina sau terasa potrivit pentru patru persoane care poate fi amplasat si integrat cu usurinta in orice decor. Ofera un desgin modern, dar destul de simplu, completand excelent decorul gradinii voastre.

Setul de mobilier Kring Bahamas este format din doua scaune, o canapea cu doua locuri si o masa dreptunghiulara. Este prevazut cu cadru din metal si este realizat din plastic, ratan si sticla.

Este un set destul de rezistent si fiabil, usor de intretinut, dar si de depozitat. Nivelul de confort este imbunatatit datorita pernelor cu care scaunele si canapeaua au fost prevazute si care reprezinta si un strop de culoare. In plus, pentru un montaj cat mai usor si fara prea mari batai de cap, este indicat sa studiati manualul cu instructiuni si sa urmariti pas cu pas indicatiile.

Dimensiunile intregului set le puteti vedea in schita de mai jos:

Set mobilier gradina/terasa Kring Bahamas dimensiuni

Verifica oferta actuala!

Asadar, setul de mobilier Kring Bahamas este o varianta interesanta la un pret accesbil, dar si rezonabila din punct de vedere calitativ.  Cumparatorii sunt de parere ca pentru pretul platit este un set care arata bine, este destul de rezistent si nu foarte complicat de asamblat, cat timp urmaresti cu atentie instructiunile ce vin la pachet cu produsul. De asemenea, intretienrea este simpla si nici nu contine piese foarte voluminoase, ceea ce il face ideal si pentru terasa nu foarte mari. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kring Bahamas

9.2

Raport calitate-pret

9.0/10

Design

9.2/10

Mod de intretinere

9.4/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design placut
  • Scaune si canapea confortabile

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu