Set mobilier gradina/terasa Kring Summer Bali : Review si Pareri pertinente

Articol publicat la2 iulie 2021 @ 6:09

Setul de mobilier Kring Summer Bali poate fi alegerea excelenta si pentru gradina sau terasa ta. Ofera un design modern, este confortabila si poate crea un adevarata spatiu de relaxare unde sa petreceti timp de calitate in compania celor dragi.

Setul Kring Summer Bali este foramt dintr-o canapea, doua fotolii si o  masa din plastic ce imita perfect ratanul natural, acestea fiind accesorizate si cu opt perne care vor spori confortul si va vor ajuta sa va relaxati mai bine. Este ideal pentru patru persoane si poate fi amplasat chiar si langa o piscina fiind destul de rezistent. Atunci cand il depozitati, ar fi bine sa folositi si o husa pentru a il proteja si pentru a va putea bucura de el ani la rand.

Curatarea acestuia se realizeaza cu solutie de detergent cat mai bland si cu o carpa moale.

Fotoliile masoara 72 x 78 x 72 cm, canapeaua 72 x 78 x 127 cm, iar masuta 60 x 40 x 110 cm.

Set mobilier gradina/terasa Kring Summer Bali

Verifica oferta actuala!

Setul Kring Summer Bali  este o varianta de mobilier de gradina sau terasa inspirata si foarte apreciata in randul cumparatorilor, a caror numar nu este deloc mic. In primul rand, acestia au fost atrasi de design-ul elegant pe care setul il ofera oferind un stil aparte gradinii sau terasei. Sustin ca dispune de unc adru metalic foarte rezistent, iar tesatura este extrem de bine realizat. Pernele sunt moi, de buna calitate, oferind un nivel de confort ridicat.  De asemenea, si montajul a fost unul usor si nu le-a ridicat probleme. Din punctul lor de vedere, este exact ceea ce aveau nevoie – un set durabil si rezistent, usor de intretinut si nepretentios, iar aceasta varianta a fost alegerea corecta pentru necesitatile sale. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Pareri pe scurt: Kring Summer Bali

9.6

Raport calitate-pret

9.5/10

Design

9.6/10

Mod de intretinere

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Design elegant
  • Cadru rezistent
  • Foarte confortabil
  • Usor de intretinut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu