Set mobilier gradina/terasa Heinner, masa, 6 scaune, negru

Articol publicat la2 iulie 2021 @ 5:58

0
(0)

Heinner ne propune o varianta de set de mobilier potrivit pentru terasa sau gradina ideal pentru o familie mai mare sau pentru distractiile cu prietenii. Vine la pachet cu un pret rezonabil si nu este un set pretentios.

Setul de mobilier de gradina sau terasa de la Heinner este format dintr-o masa dreptunghiulara prevazuta cu sticla securizata si sase scaune realizate din otel. Ofera un design simplu, dar modern, ce se integreaza excelent in orice decor. Greutatea maxima pe care o poate suporta fiecare scaun este de 80 de kg, deci aveti in vedere si acest aspect.

De asemenea, este un set si foarte usor de curatat si de intretinut, neavand nevoie de ingrijire speciala. In plus, este ideal pentru gratarele cu prietenii sau pentru a luat pranzul cu familia.

Masa masoara 150 x 90 x 72 cm, iar scaunele 55.5 x 70 x 91.5 cm.

Verifica oferta actuala!

Asadar, setul de mobilier de gradina Heinner este o optiune rezonabila ce vine la pachet cu un raport calitate/pret convenabil. Avantajul acestuia consta in faptul ca este suficient de spatios incat sa poata incapea la masa pana la sase persoane. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile sale a fost o alegere buna, fiind practic, usor de curatat si de integrat in orice decor. Pentru cei ce isi doresc o varianta simpla, ieftina si deloc pretentioasa, acesta ar putea fi o optiune buna.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Set Heinner

9.2

Raport calitate-pret

9.0/10

Design

9.1/10

Mod de intretinere

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Usor de intretinut
  • Spatios
  • Se integreaza bine in orice decor

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu