Set masa ovala, cu 6 scaune, pentru gradina, din plastic, antracit : Review si Recomandari

Articol publicat la5 iulie 2021 @ 15:34

Esti in cautarea unui set de gradina cu masa si scaune cat mai accesibil ca pret? Acest set ar putea fi o varianta de luat in calcul, potrivita fie pentru o terasa, fie pentru o gradina.

Setul este format dintr-o masa ovale si sase scaune realizate din polipropilena de culaore antracit. Dimensiunile mesei sunt de 140 cm lungime, 70 cm latime si 70 cm inaltime, iar scaunele masoara 57 cm lungime, 54 cm latime is 90 cm inaltime, fiind prevazute cu spatar si brate laterale.

Plasticul este rezistent la raze UV, dar si la apa, astfel ca utilizarea lor in exteiror nu poate crea niciun fel de inconvenient. Piesele din set sunt foarte practice, se incadreaza usor in decor si sunt si extrem de usor de curatat, cu o laveta umeda le puteti face imediat sa arate ca noi.

Verifica oferta actuala!

Setul cu masa si sase scaune din plastic este o varianta potrivita si pentru cei cu un buget mai mic, dar care ofera o buna rezistenta. Cumparatorii se declara multumiti de alegerea facuta si sustin ca setul s-a dovedit a fi mai bun decat s-ar fi asteptat. Atat masa, cat si scaunele sunt destul de rezistente, spatioase si confortabile, fiind ideale pentru intalnirile la un gratar cu prietenii sau familia. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Set masa si scaune din plastic

9.3

Raport calitate-pret

9.3/10

Design

9.0/10

Mod de intretinere

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Masa si scaune spatioase
  • Rezistent
  • Usor de intretinut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu